Leta 2006 smo postali uradni zastopnik in pooblaščeni serviserji in montažerji Aqueena vodnih filtrov, ki jih prodaja Zepterjeva mreža zastopnikov.

Ker današnja voda vsebuje nešteto strupenih snovi, ki jih proizvede današnja civilizacija in povzroča težave človeškemu zdravju, kot so bolezni jeter, ledvic in razna kronična obolenja, smo se začeli ljudje posluževati raznih čistilcev vode.

Vodni filter Aqueena 

AQUEENA vodni filter deluje na osnovi treh filtrov. Prvi filter odstrani delce s premerom 0,02mm in več, kot so na primer usedlina, umazanija in rja. Manjše delce prostemu očesu nevidne, ki so se izmuznili skozi prvi filter, odstrani drugi, gostejši filter.  Tretji, najkakovostnejši filter iz aktivnega oglja pa odstrani mikroskopske delce, klor, nekatere organske nečistoče in slab okus.

Naslednjo stopnjo čiščenja vode pa opravi polprepustna membrana, ki odstrani delce vidne samo z elektronskim mikroskopom. Ta filter oz. polprepustna membrana se uporablja tudi za čiščenje oz.filtriranje morske vode v pitno. Ko se prečiščena voda stoči skozi membrano in končni filter iz aktivnega oglja, le ta še odstrani hlapljive plinaste snovi, ki so se morebiti izmuznile skozi prve fiktre. Okus vode, ki priteče skozi pipe iz AQUEENE, lahko primerjamo samo z najčistejšo vodo iz gorske studenčnice.

Zakaj izbrati AQUEENO?

  • Preprosto delovanje.

  • Eleganten videz aparata.

  • Boljša kvaliteta življenja z čisto vodo.

  • Jutranja kava občutno boljšega okusa, kosilo boljše, ledene konce kristalno čiste in še in še...

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 041 496 955 ali nam pišite na naš elektronski naslov info@kavarent.si 

KONTAKTIRAJTE NAS

CONTACT US

+ 386 (0) 41 496 955                   info@kavarent.si 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now